8-punkterslyftet


8-punkterslyftet

8-punkterslyftet är en innovativ åldersföryngrande metod som plastikkirurg Thomas Jonsson på Molding använder sig av. Det kallas ibland också för det icke-kirurgiska ansiktslyftet och består av de mest avancerade icke-kirurgiska teknikerna för att lyfta och föryngra ansiktet och ge det ett mycket mer ungdomligt utseende. Den stora förtjänsten med denna behandling är att man kan uppnå önskat resultat, utan att behöva lägga sig under kniven.

Behandlingen fungerar genom att förfina ansiktets naturliga drag, mjukgöra och strama upp huden och återge kontur till ansiktsformen.

På Molding använder vi oss vid dessa behandlingar av våra mest sofistikerade hud-fillers: Juvéderm Ultra. Framförallt sorterna Juvederm Volift, Juvederm Volbella och Juvederm Voluma används för att återuppliva och återskapa volym i ansiktet.

Det finns i princip inget behov av att vara ledig från arbetet i samband med denna behandling men en lätt svullnad kan infinna sig. Efter 2-3 dagar har den diskreta svullnaden lagt sig och patienten har ett naturligt, diskret och oklanderligt resultat.

Tack vare de fina produkterna vi använder oss av på Molding och vår vana med behandlingarna så kan patienterna räkna med att resultatet håller 15-18 månader. Hållbarhet kan dock variera beroende på individuella skillnader i hur immunförsvaret bryter ner hyaluronsyran. För att bibehålla resultatet över längre tid behöver behandlingen återupptas.

Behandlingen är lika verksam för män som för kvinnor!

 Boka en gratis konsultation på Molding genom att ringa:

018-100500

Pris för 8-punkterlyftet från: 6800 krFör mer information om

våra skönhetsbehandlingar och plastikkirurgiska ingrepp eller för att boka en konsultation, kontakta oss via det här formuläret!
Boka en gratis konsultation