Bröstförstoring


Större bröst med bröstimplantat

På Molding Plastikkirurgi är vi specialister på estetisk bröstförstoring. Vårt mål är att vara det självklara valet!

Bröstförstoring med bröstimplantat är ett av de mest efterfrågade estetiska ingreppen. Det är en stolthet för oss att våra kunder blir så otroligt glada för sina nya bröst att man rekommenderar sina väninnor att också ta kontakt med oss.

Skäl för bröstförstoring

Bröstförstoring är ett sätt att förbättra bröstens utseende. Det görs genom att man opererar in implantat för att öka bröstens fyllnad och projektion, eller för att förbättra bröstens symmetri.

En bröstförstoring genomförs ofta för att:

Förstora naturligt små bröst.

Återställa volymen i brösten efter en graviditet, amning eller viktnedgång.

Uppnå bättre symmetri hos bröst som till viss del är olika i storlek och form.

Förbättra din självkänsla och ditt självförtroende.

Det är viktigt att ta ett välinformerat beslut när du vill genomföra en bröstförstoring. Beslutet ska baseras på din egen vilja att genomföra operationen, på dina alternativ och förväntningar samt på eventuella potentiella risker och komplikationer.

Du får vägledning av din plastikkirurg vilken lösning som passar dig bäst i förhållande till din kropps förutsättningar och dina önskningar.

En bröstförstorande operation hos Molding Plastikkirurgi kan kombineras med ett bröstlyft vid behov.

Vid konsultationen kommer du få möjlighet att prova implantat innanför en bh med en tight topp framför spegeln. Det finns också möjlighet att göra en 3D-avbildning av dina nuvarande bröst och i VR-glasögon se hur det kan se ut med olika storlekar och profiler på implantat.

Moldings trygghetspaket

Utöver att du ska få ett vackert resultat är din säkerhet av största vikt för oss. Men inför en bröstoperation kan man även känna oro för att resultatet inte ska bli så bra som man hoppas på. När du opererar dig på Molding ska du känna dig säker på att vi tar hand om dig på bästa sätt före, under och efter ett ingrepp. Vi förhandlar inte om din trygghet och därför ingår Moldings trygghetspaket i 2 år vid bröstförstoring. Du behöver alltså inte köpa till några försäkringar eller andra garantier för att veta att vi tar han om dig om något mot förmodan skulle trassla.Boka en gratis konsultation på Molding genom att ringa:

018-100500

Pris för bröstimplantat från: 38900krFör mer information om

skönhetsbehandlingar, filler och botox, kontakta oss via detta formulär!
Boka en gratis konsultation


Läs vad våra tidigare patienter har att säga:


Jag gjorde en bröstförstoring med Mentorimplantat, 300 ml Moderat Plus, hos Thomas i september 2014. Efter en tid önskade jag ytterligare lite större bröst och byte implantat till 450 ml hög profil i april 2015. Måste säga att jag är supernöjd med mitt resultat och val av kirurg. Thomas gör ett så otroligt bra jobb för att uppnå kundens önskemål utifrån förutsättningar. Kände att jag var i trygga händer genom hela förloppet, från konsultationen till att operationen var klar. Har rekommenderat Thomas Jonsson och Molding kliniken till alla mina vänner som överväger en bröstförstoring och flera har han redan opererat nu! Har jag gjort någon mer behandling efter operationen? Ja, Thomas har även format mina läppar med Restylane. De är jag så glad för nu 🙂 !!!

Teresia

Hudterapeut - 2017

Jag fick mina bröst opererade i oktober 2016. Jag var supernervös före operationen, och enormt rädd för att bli besviken. Men nu sitter jag och har det fantastiskt, och är helt överlycklig. Jag blev opererad av Thomas Jonsson, och har fått den bästa behandlingen och resultatet. Tusen tack Thomas! :0) En rakt igenom fantastisk upplevelse som jag helt klart rekommendera.

Pernilla Christoffersson

Juridikstuderande