Botox / Azzalure


Botox-/Azzalurebehandling

På Molding har vi gedigen utbildning i anatomi och erfarenhet av behandlingar med Botox/Azzalure. Våra Estetiska injektionssköterskor har genomgått Estetiska Injektionsrådets kunskapstest.

En Botox-/Azzalurebehandling hos Molding börjar med en genomgång av dina önskemål, fotografering och analys av ditt ansiktes anatomi, hud och ansiktsutryck. Tillsammans sätter vi upp en behandlingsplan för att nå det bästa och effektivaste resultatet.

Om Botox

Botox-/Azzalure (botulinumtoxin typ A) är ett muskelavslappnande läkemedel som används för att helt eller delvis reducera och/eller släta ut rynkor. Resultatet är att dynamiska linjer och rynkor som skapas av olika ansiktsrörelser (kisande, ilska, skratt mm) slätas ut och blir mindre synliga. För mycket djupa rynkor kan en kombinationsbehandling med botox och hyaluronsyra-filler (t.ex. Restylane/Juvederm) vara en effektiv lösning. En botoxbehandling går också bra att kombinera med andra typer av behandlingar så som trådlyft, laserbehandlingar och kemisk peeling.

Behandlingen tar bara några minuter och effekten varar i ungefär 3-4 månader. Efter det kan behandlingen upprepas.

Botoxbehandling är en av världens vanligaste medicinska estetiska behandlingar. Det behöver inte ge ett stelt, mimiklöst ansikte. Ett bra resultat är beroende av att rätt dos av läkemedlet injiceras på rätt plats. Molding har bara legitimerad personal med hög kompetens. Botox kan också användas i medicinskt syfte mot bl.a. hyperhidros (överdriven svettning), migrän och tandgnissel.

Molding tillämpar lägsta prisgaranti på din botoxbehandling vilket garanterar ett bra pris utöver ett förstklassigt resultat. För att kunna ta del av prisgarantin behöver du uppvisa en utskrift från en klinik i Uppland (för vår klinik i Uppsala) eller Östergötland (för vår verksamhet i Linköping) med lägre pris och som är certifierade av Estetiska injektionsrådet. Detta måste uppvisas före behandlingen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Boka en gratis konsultation genom att ringa:

018-100500

Pris för Botox/Azzalure

Ett område: 2000

Två områden: 2500kr

Tre områden: 3500krFör mer information om

 våra plastikkirurgiska ingrepp och skönhetsbehandlingar eller för att boka en konsultation on-line, kontakta oss via detta formulär!
Boka en gratis konsultation