Filler


Fillerbehandling

På Molding har vi gedigen utbildning i anatomi och erfarenhet av behandlingar med Fillers. Molding är en Restylane® och Juvederm®-godkänd klinik  har personal som är certifierad av Estetiska Injektionsrådet.

En fillerbehandling hos Molding börjar med en genomgång av dina önskemål, fotografering och en analys av ditt ansiktes anatomi, hud och ansiktsutryck. Tillsammans sätter vi upp en behandlingsplan för att nå det bästa och effektivaste resultatet.

Molding erbjuder fillerbehandling med Restylane, Juvéderm och Stylage.

Fillers är en gel som injiceras i huden för att bygga volym, släta ut linjer och vitalisera huden. Restylane, Juvéderm och Stylage är baserat på hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung som finns naturligt i kroppen. Miljontals behandlingar med dessa välkända märken har gjorts världen över och effekt samt säkerhet finns bevisade i en mängd kliniska studier. Produkterna finns i olika former och viskositet. Behandlingsområdet är brett, från finare linjer till läppförstoring, volymbyggning av ansiktets konturer, kindben och djupa veck i ansiktet.

Restylane Skinbooster eller Juvederm Volite är en behandling som ger huden ordentligt med fukt inifrån genom vilken hudens struktur och elasticitet förbättras. Denna behandling är lämplig för ansiktet för att få färre rynkor och en hud med ”glow”. Även händer och hals kan behandlas.

Våra läkare och sjuksköterskor ger dig råd om vilken produkt som är mest lämpad för det område som du önskar behandla.

Molding tillämpar lägsta prisgaranti på din botoxbehandling vilket garanterar ett bra pris utöver ett förstklassigt resultat. För att kunna ta del av prisgarantin behöver du uppvisa en utskrift från en klinik i Uppland (för vår klinik i Uppsala) eller Östergötland (för vår verksamhet i Linköping) med lägre pris och som är certifierade av Estetiska injektionsrådet. Detta måste uppvisas före behandlingen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ring och boka en gratis konsultation!

018-100500

Pris för hyaluronsyrafillers

Stylage 1ml: 2800kr

Restylane 1ml: 2950kr

Juvederm 1ml: 3300kr

 

Restylane Skinbooster 1ml vid tre behandlingstillfällen: 6500kr (styckpris 2500kr/ml)

 

 

 För mer information om

 våra plastikkirurgiska ingrepp och skönhetsbehandlingar eller för att boka en konsultation, kontakta oss via detta formulär!
Boka en gratis konsultation