Före-och efterbilder


Före- och efterbilder


Bröstimplantat

Bröstimplantat med samma storlek kan ge olika intryck beroende på vilken kvinna som bär dem. Det som har störst betydelse är kvinnans omkrets på bröstkorgen och hur lång hon är. Titta på resultaten och fundera på vilken sorts resultat du vill ha. Önskar du ett mycket diskret resultat? Ett naturligt, elegant resultat? Ett rätt stort resultat? Vi hjälper dig med detta när du kommer på din konsultation.

Bröstlyft

Vid bröstlyft tar man bort hudöverskott på bröstet och formar bröstet så det får ett mer ungdomligt och spänstigt utseende. Det kan göras med eller utan implantat. Det är viktigt känna till att det alltid är förenat med mer ärr kring bröstet men med tiden blir dessa bleka och mindre synliga. Det kan vara ett ärr runt vårtgården, ärr ner från vårtgården eller ärr i bröstvecket. Det är viktigt att känna till att resultatet inte blir bra om man bara sätter in implantat på någon som verkligen har behov för ett lyft. Ärren kommer vara det pris man måste betala för en bättre form på bröstet.

Bukplastik

Efter en bukplastik har man alltid ärr på nedre delen av buken. Ärren blir efter något år mer bleka och mindre synliga. Vi ser alltid till att lägga snittet så lågt att ärret kommer nedanför troslinjen. De raka bukmusklerna ska i stort sett alltid sys samman. Vi ser naveln som en estetiskt viktig detalj och den ska sys ner mot bukväggen så att man gömmer ärret i gropen. Det ger också effekten av att magen ser mer fit ut med en linje i medellinjen.

Fettsugning

Många människor har har fettdeponier som är besvärliga att få bort trotts träning och sträng diet. Dessa områden kan man fettsuga för att minska antalet fettceller i området. Ibland önskar man använda fettet till att omforma någon annan del av kroppen och man kan då göra en fettransplantation.

Body Lift efter stor viktnedgång

Oavsett metod för att uppnå kraftig viktnedgång – kirurgi eller enbart träning och diet – så blir effekten oftast stora hud- och fettöverskott runt om på kroppen. Varken träning, simning, massage eller värmebehandling har tillräcklig effekt på massiva hudöverskott. Målet är inte bara att ta bort hud-/fettöverskott utan även att återskapa en normal anatomi och en förbättrad kroppskontur. Oftast är flera ingrepp nödvändiga för att uppnå detta. Förenklat kan ingreppen beskrivas med att man först gör ett “nedre kroppslyft”, därefter ett “övre kroppslyft” och slutligen en innanlårsplastik.

Filler/Botox

Vi lägger stor vikt vid att åstadkomma naturliga resultat med våra injektionsbehandlingar. Kinder ska inte se överbehandlade ut, läppar ska inte se ut som korvar och ansiktet ska inte bli helt uttryckslöst. Vi strävar mot vackra föryngrande åtgärder och accentuering av dina naturliga vackra drag.